- طريقة عمل بسلة ورز وبط محمر
هنتكلم في موضوع حلو اوي واكلة كلنا بنحبها جدا وهي البسلة وياسلام لو بشوربة البط كمان بتبقي احلي وطعمها دسم اوي وجميل ومعها بطة محمرة ومعها رز بالشعرية ومحلل وسلطات بقي وكل حاجه بنحبها احنا واولادناوهي من المواضيع المهمة والقيمة جدا اللي تستاهل كل التجربة العظيمة واللي طعمها تحفة اوي وجميلة اوي
- مكونات البط
بطة متنضفة في خل وليمون وملحملح
فلفل اسمر
مرقة دجاج
توابل
ورز
معلقة سمنه
بصل
مية
- مكونات البسلة
ملحفلفل اسمر
مرقة دجاج
توابل
معلقة سمنة
بصلة صغيرة
فصين توم
طماطم
صلصة
بسلة وجزر
مكونات الأرز
رزشعرية
ملح
مية
معلقتين سمنة
- طريقة عمل البط
اولا هنجيب وعاء عميق نحط نصوا مية وبعدين تسببوا يغلي ونقشر بصلية ومرقة وتوابل وملح وفلفل اسمر وبعدين نخمر نص كوب رز وبعدين نبشر بصلة وملح وفلفل اسمر وملحومرقة ومعلقة سمنة ونحشي بيهم البط ونقفل رجليها ونحطها في المئة المالية من ساعة ونصف الى ساعتين ونوطي عليها
وبالهنا والشفا
- طريقة عمل البسلة
هنجيب وعاء ونحط فيها معلقة سمنة ومقشر بصلة وفصين توم ونحطها فيه وبعدين نقلب لحد ما ياخد اللون الذهبيوبعدين نضرب الطماطم ونحطها عليه ومعلق. صلصة
وملح وفلفل اسمر ومرقة وبعدين نقلب كويس تاخد نص غلوة كدة وبعدين نحط البسلة والجزر متقطعين و مقشرين و مغسولين ونقلب كويس لحد ماتستوي و نزودها شوربة ..وبالهنا والشفا على قلوبكم
- طريقة عمل الارز
هنجيي وعاء نحط فيه معلقتين سمنة والشعبية ونقلب كويس لحد ما ياخد اللون الذهبي وبعدين نغسل الرز ونحطه والملحومية ونقلب كويس لأحد مايشرب المية ونطفي عليها وبالهنا والشفا وبعدين نحمر البطة في الفرن
انتظرونا في مواضيع كثيرة قادمة ولكم مني كل تحية وبالف هنا علي قلوبكم
تعليقات
إرسال تعليق